18 Ağustos 2011 Perşembe

Güzel Portföyler/Beautiful Clutches

   Portföy çantalar hayatımıza girdiğinden beri onlara tapar oldum.Renklileri,büyükleri,küçükleri,taşlıları,zincirlileriyle bizi kendilerine hayran bıraktılar.Her marka onlardan yaptı.Çokda tutuldular.Herkesin elinde onlardan görür oldum.
   İnternette biraz bakındım ve en beğendiklerimi sizinle paylaşmak istedim.Buyrun bakın bakalım sizde beğenecek misiniz?



   The clutch bags were come to our lives.And I adore them.The colorful ones,the small ones,and the big ones,the diamond ones and the chain ones...They fascinated us.Each brand has made them.I began to see everyone's hands.
   I made a search in the Internet and wanted to share with you what I like the most...And here is the beautiful clutches.










15 Ağustos 2011 Pazartesi

Haftanın Stili:Agyness Deyn


O çok tatlı,sevimli mi sevimli ve çok güzel.Onu ünlü markaların podyumlarından tanıyorsunuz.Bazen grunge,bazen pop,bazen klasik stiliyle adeta bize kendi defilesini yapıyor.
İşte o stilden ipuçları...










7 Ağustos 2011 Pazar

Haftanın Stili/Style of The Week:Olivia Palermo


    Bu haftada radarıma takılan ünlülerden biri Olivia Palermo.Onu televizyonlardan tanıyor olabilirsiniz.Oynadığı diziler ve yaptığı modellik onu Hollywood'un ünlülerinden biri yapmaya yetti.Mango'nun modeli bile oldu.
    İşte Olivia Palermo ve muhteşem stili...
   In this week;one of the celebrities thar mounted my radar is Olivia Palermo.Yo may know her from the Tv shows.Thanks to tekevision shows and plays in modelling,she became famous.She is one of the Mango models.
   And here is the Olivia and her gorgeous style...












4 Ağustos 2011 Perşembe

Christian Louboutin Sonbahar-Kış Koleksiyonu

   Kime sorsanız Christian Louboutin'in ayakkabılarına aşıktır.Modayla çok fazla ilgisi olmayanlar bile onun ismini illa ki bir şekilde duymuşlardır.O bir ayakkabı dehası,trend avcısı ve inanılmaz derecede yaratıcıdır.Kendileri yeni bir koleksiyonlar karşımızdalar.Resimler o kadar güzel ki.Çekimlerde ünlü ressamların resimlerinden esinlenilmiş.Styling bir harika.Peter Lippmann'ın görüntülediği işte o mükemmel resimler...







2 Ağustos 2011 Salı

Alexander McQuen Kış 2011 Reklam Kampanyası ve Defile Görüntüleri


Malumunuz daha yazı bitiremeden tasarımcılar çoktan kış koleksiyonlarını hazırlayıp, bizlere sundular bile.. Daha biraz önce Alexander McQueen’in reklam kampanyasının fotoğraflarına bakarken anladım ki, Sarah Burton devraldığı işi gayet başarılı bir şekilde devam ettiriyor. Bunlardan da bahsetmişken; buraya o kampanyadan ve defileden görüntüler koymak lazım.
Yeni koleksiyonda Sarah Burton’ın renk paletinde ağırlıklı olarak siyah ve beyaz kullanılmış. Yardımcı renkler ise mor ve gri olarak gözüküyor. Bir yandan kadınların siyah deri kemerlerle, deri kelepçe tarzı kolyelerle sertliği vurgulanırken, bir yandan ise beyaz renkleriye, kıyafetlerde bulunan kürklerle ve organza ve bazı yerlerde kullanılan şifon kumaşlarla ise adeta bir zıtlık yaratılıp, kadınların aynı zamanda çok yumuşakta olabildiği kanıtlanmış. Hele bir kaç tane gelinlik tarzı gece elbiseleri var ki, beni benden aldılar. Sarah Burton markanın isine yaraşır bir koleksiyonla karşımıza geldi. Kendisinin ellerine sağlık.
İşte o kampanyadan ve defileden görüntüler...






















LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.