25 Ocak 2011 Salı

BURÇE BEKREK kimdir?

     Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Tasarımı Bölümünden iyi dereceyle mezun olan Burçe Bekrek daha sonra  İtalya da İmaj Danışmalığı eğitimi aldı ve Istituto Marangoni Fashion Styling Master Programını bitirdi. Marangoni de D&G markasının master styling bölümü kapsamında açmış olduğu styling yarışmasında proje birincisi seçildi.
   2008 yılında Fashion TV Moda Ödüllerinde en iyi gelecek vaad eden Moda Tasarımcısı ödülüne layık görüldü.


   Kariyerine yeni tasarımlarıyla devam eden  Burçe Bekrek, aynı zamanda  3 senedir Yeditepe Üniversitesi Moda Tekstil ve Tasarımı Bölümü’nde öğrencilere moda editörlüğü dersi veriyor.Bunun yanı sıra kendi tasarımlarıyla açmış olduğu  Nişantaşı’nda Burçe Bekrek adlı tasarım stüdyosu geçen aylarda moda severlerle buluştu. Açılışta tabiki de bizde oradaydık.İşte bizimde fikirlerimiz:

  Burçe Bekrek ,kumaşlarına kadar kendi tasarımı olan koleksiyonunda, kendine özgü havasını ,sadeliğini ve yalınlığını yansıttığını görüyoruz.Aynı zamanda tasarım stüdyosunun iç dizaynı bile Burçe Bekrek 'in elinden çıkmış..


Koleksiyon için fotoğraf çekimleride inanılmaz güzel olmuş.Bunun için de Hakan Adil' e teşekkür ederiz. Muheşem bir iş çıkarılmış. Hepsinin ellerine sağlık diyoruz.



    Herkes tarafından heryerde ismi başarıyla anılan Burçe Bekrek ‘i bilmediğiniz yönleriyle bir de biz anlatalım :)

    Yeditepe Üniversitesine geldiği ilk yıldan bu yana tanıdığımız ve onun sayesinde hem çok şey öğrendiğimiz hem  de eğlenerek geçirdiğimiz dersleri hala özlüyoruz..Okul içinde hoca okul dışında inanılmaz eğlenceli bir arkadaş,sırdaş. Her derse gelişteki heyecanı,sürekli yeni bilgileri ,fikirleri ,tasarımları bizlerle paylaşıp yol göstermesi , yaptırdığı moda çekimleri hiçbiri unutulmaz. Burçe Bekrek sayesinde çokşey  öğrendik.Eğer ki Yeditepe Üniversitesin de okumaya karar verirseniz mutlaka seçmeniz gereken bir isimdir.Blogumuz sayesinde de ona tekrardan çok teşekkür ediyoruz...


    Renkli karakteri, mütavaziliği , yaptığı tasarımları ve her geçen gün yeni fikirleriyle işte Burçe Bekrek  , tasarımları ve tasarım stüdyosu .......
   Adres:Kadırgalar Caddesi Açık Hava Apartmanı no16-1 nişantaşı/İstanbul



BURÇE BEKREK














   






















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.