15 Ekim 2012 Pazartesi

Deniz Kaprol'ün Muhteşem Tasarımları



   İstanbul Fashion Week 2012 (IFW)'de tek aksesuar defilesi yapan tasarımcı Deniz Kaprol'dü. Başkasıda iyiki yapmamış.Sadece Deniz Kaprol'ün böyle bir defileye imza atması IFW'ye çok güzel bir tat verdiğini düşünüyorum.Başka tasarımcılarda yapsaydı bu kadar ilgi çekmeyebilir ya da olması gereken başarıyı bu kadar hissettirmeyebilirdi.
   Deniz Kaprol 'Code Of Life/Yaşamın Şifresi' adlı defilesiyle;yaşamın şifresi DNA’dan yola çıkarak yaptığı tasarımlarını; tersine bir yaşam yolcuğunu, sondan başa doğru olan bir hayattan yola çıkarak tersine bir defileyle podyumda tasarımlarıyla göz doldurdu.
   Perşembe günü Karaköy Antrepo'da sunduğu tasarımları benim başımı döndürdü.Hayatımda izlediğim en ilginç defilelerden biriydi.Salona girişte bizi Didem Soydan'ın podyumda karşılayışıyla zaten o anda değişik bir şeyler olacağını hissetmiştim ve beklediğim gibi de oldu.
   Ölümü konu alan ve ölümden sonrasını yaşamın şifresi olan DNA ile buna çözüm arayan koleksiyonunda Deniz Kaprol bu yolculuğun sounda tüm soruların yanıtlarına hakim olarak yeniden diriliyor.
   New York Fashion Institute of Technology’de eğitimini tamamlayan ve 2005 yılında DKaprol adıyla kendi markasını kuran Deniz Kaprol; haute couture takı ve aksesuar konusunda oldukça emin adımlarla ilerliyor ve izleyenlerini gururlandırmaya devam ediyor.
   İşte o muhtelem defileden resimler...




Fotoğraflar: www.modazon.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.