30 Ekim 2012 Salı

Yeni Yazım:Chanel 2012 Sonbahar/Kış Reklam Kampanyası

Modazon'da yayınlanan yeni yazım.Buyrun okuyun:)

Serin,yağmurlu ve rüzgarlı günlerin sayısı arttı. Sonbahar artık kendini fazlasıyla hissettiriyor. Hal böyle olunca da; markaların sonbahar/kış reklam kampanyalarına bakmadan geçemiyoruz.
Kampanya görsellerini araştırırken gözümüze Chanel Sonbahar/Kış reklam kampanyası takılıyor.Şöyle bir göz ucuyla baktığımızda ise kendimizi ondan alamıyoruz. Arka fonun tamamen beyaz olduğu görseller, yine Karl Lagerfeld’in elinden çıkıyor.Saskia de Brauw’un tekrar karşımıza çıktığı fotoğraflarda,Stella Tennant,Kati Nescher ve Cora Emmanuel kameralara poz veriyor.
Mankenler sade fakat ilginç bir şekilde kırpılmış gibi görünen saçlarla karşımıza çıkıyor.Makyajdaysa siyah ve kahve tonlarının ön planda tutulduğuna şahit oluyoruz. Sonbaharın şık ve elegan kumaşı olan yün kumaş ve tüvitlerle Chanel; sonbaharda da iddiasını koruyor ve şıklıkta zirve için yarışıyor.Yüksek belli eteklerin koleksiyondaki ağırlığı hissedilirken, sanki yaprakların toplanarak bir bütün oluşturduğu kazak favorimiz haline geliyor.Yaza gönderme olarak yapılan çiçekli kazaklar koleksiyonda görülüyor.Mevsimsel bir belirti olarak, soğuk tonların kullanıldığı ciddi havayı içimize çekiyoruz.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.