3 Mart 2013 Pazar

Her Kadının Kendine Özel Bir kokusu Olacak!


   "Herkes beni kokumdan tanır" fantezisi gerçek oldu. Yalnızca sizde olan ve karakterinizi yansıtan "Kişiye Özel" kokular hızla marka kozmetiğin yerini almaya başladı. 
   Tüm Dünyada kadınların ortak tutkusu olan "güzel kokmak" tarihten de  ilham alarak farklı bir boyuta taşındı. 

  18  yıldır koku konusunda uzman olan Bihter Türkan Ergül, yaklaşık 3 yıldır kişiye özel koku tasarımları yaparak "herkes beni kokumdan tanısın" hayalini gerçekleştirdi. 

   Özellikle kadınların yaş, yeme-içme alışkanlıkları, uyku düzeni, su, süt ve et tüketimi sigara ve içki kullanımı gibi kişisel soruların bulunduğu formlar doldurarak edindikleri kişiye özel kokular siz nasıl kokmak istiyorsanız öyle kokmanızı sağlıyor. 

   Ciddi bir tarihi araştırma sonucu Hürrem Sultan ,Kanuni Sultan Süleyman,Yavuz Sultan Selim, Fatih Sultan Mehmet gibi Osmanlı tarihinin sultanlarının yanı sıra Atatürk, Kleopatra, Napolyon, Julius Sezar gibi tarihe damga vurmuş şahsiyetlerin kokularını da tasarlayarak tescilleten Bihter Türkan Ergül, "Satın aldığımız kokular başkasında durduğu gibi sizde durmaz. Kokmak tenin salgısıyla ilgilidir. Her insanın teni her kokuyu güzel göstermeyebilir. Oysa kişiye özel tasarlanan kokularla böyle bir ihtimal yok" dedi. 

PARFÜM DEĞİL KOKU
   Ergül, parfüm değil koku tasarladıklarının altını çizerek parfümün kimyasal olduğunu kokularınsa tamamen doğal yollardan üretildiğini dile getirdi. 

   Lilyum, köknarı, rezene, siyah orkide, turunçgiller, menekşe, frenk üzümü, vanilya gibi 2 bin 500 çeşit meyve ve baharat karışımı ürünlerinden elde edilen aromaların karışımından elde edilen kokular sayesinde artık her kadının kendine has kokusunu yayabileceğin altını çizdi. 












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.