14 Mart 2013 Perşembe

Marie Posa’nın 2013 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu


   Cıvıl cıvıl renkleri ve gözalıcı modelleriyle, her zevke hitap eden Marie Posa’nın 2013 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, Vipdukkan.com’da sizi bekliyor.


Vipdukkan.com’un sadece kendi üyeleri için, özel olarak oluşturduğu kadın giyim markası Marie Posa, 2013   İlkbahar – Yaz Koleksiyonu’nu,  şık ve modern giyinmeyi sevenlerin beğenisine sunuyor. Marie Posa’nın bu yepyeni koleksiyonu, neon renkleri çiçek desenleri ile buluşturarak, kadınlara hem gece hem de gündüz şık olma fırsatı yaratıyor. Özellikle şehirli çalışan kadınları da düşünerek tasarlanan tek parça elbiselerin de ağırlıklı olduğu koleksiyon, baharın tüm coşkusunu ve yazın sıcaklığını hissettiriyor.
Dinamik ve duru modellerin yanında, kadın vücuduna ayrı bir güzellik katan siyah ve beyaz renkleri de ustalıkla kullanan tasarımcılar, Marie Posa kadınına farklı bir kimlik kazandırmayı başarmış bulunuyorlar. Geometrik çizgilerin de yansıtıldığı bu çok özel, Marie Posa 2013   İlkbahar – Yaz Koleksiyonu, Vipdukkan.com’da moda severleri bekliyor. 












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.