18 Mart 2013 Pazartesi

İlkbaharın Taze Esintisi ATALAR İmzasını Taşıyor


   ATALAR tasarımcıları 2013 İlkbahar Koleksiyonunda 60’ların ve 70’lerin naif çizgilerini, doğanın eşsiz renklerinden ilham alarak feminen dokunuşlar ile günümüze uyarladı.
   Koleksiyonun başrolünü büyük çiçek desenleri ile hazırlanan ve takım olarak da kullanılabilen tasarımlar alırken, sezonun vazgeçilmezi beyaz ve naturel renkler de farklı kesimlerdeki elbise ve pantolonlarda hayat buldu. İlkbaharın olmazsa olmazı trench coat’lar ise, ufak dokunuşlar ve renk oyunları ile farklılaştırılırken, renkli ve klasik denim’ler gece ve gündüz stilinizi hareketlendirilmek için hazırlandı.
   Marin Serisi kırmızı, lacivert ve beyazın dünya modasını takip eden dokunuşları ile gardıroplarda yerini almaya hazırlanırken, Safari Seri’sindeki  toprak tonları büyük çiçek desenleri ve renklerin degrade dansı ile hayat buldu. Koleksiyondaki limon sarısı, şeftali ve uçuk yeşiller, bahar bahçelerinin temasını yansıtırken, mercan tonları da naif duyguların canlanmasını sağladı.
   Romantik dokunuşların vazgeçilmezi danteller, 2013 İlkbahar Koleksiyonunda ekru, lacivert, koral ve fıstık yeşili ile buluştu. ATALAR kadınının günün her saatinde kendi stilini ve ruhunu gözler önüne sermesi için tasarlanan seri, dantelin gücünü sezonda oldukça pekiştirecek.
   Spor şıklığı tercih eden kadınlar için hazırlanan pijama pantolonlar, keten tasarımlar ve koton gömlekler, 60’lı yılların grafik desenleri ile modern stillerin vazgeçilmezi olmaya aday.
   Ara beden kadınları da her daim düşünen ATALAR, yine birbirinden özel tasarımlar ile öne çıkıyor.
   ATALAR’ın ilkbahar esintisini gardıroplarınıza taşıyan 2013 İlkbahar Koleksiyonu ile stilinizi yansıtmaya hazırlanın!










   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.