19 Mart 2013 Salı

Dantell Ürünleriyle Her Gelin Kendi Masalını Yaşıyor!


    Dantel kültürünü model hayata taşıyan Dantell’in ‘Anabella’, ‘Heart of Anatolia’ ve ‘Ninette’ koleksiyonlarıyla gelinlerin hayallerindeki çeyizler gerçek oluyor. Sevgiyle işlenmiş, el emeği, göz nuru danteller modern kumaşlarla bir araya gelerek genç kızların çeyizlerini süslüyor. 
   Türk kültürünün çeyiz konseptini günümüze taşıyan Dantell, büyülü dünyasında gelinlere özel ürünlere de yer veriyor. Beyazın masumiyetini ve şıklığını ortaya çıkaran ‘Anabella’, ‘Heart of Anatolia’ ve ‘Ninette’ koleksiyonlarıyla her gelin, kendi masalını yaşıyor. Dantell’in yoğun el işçiliğiyle tasarlanan koleksiyonlarıyla el emeği, göz nuru danteller gelinlerin çeyizlerini süslüyor.
‘Anabella’ koleksiyonunda Fransız dantelleri, ‘Heart of Anatolia’da sevgiyle işlenmiş el işi iğne oyaları ve ‘Ninette’de dantelin romantik şıklığı yüzde 100 pamuk içerikli havlular ve saten kumaşlarla birleşiyor. Dantell’in yorumuyla bugünün gelinlerinin çeyizlerinde hayat bulan ürünler yeni evlere stil ve sıcaklık katıyor.
   Dantell, düğünde topuklu ayakkabı giydikten sonra yorulup, ayakkabı değiştirmek isteyen gelinlerin de imdadına yetişiyor. Dantell’in sunduğu, konforlu olduğu kadar şık da olan el yapımı gelin ayakkabıları kişiye özel tasarlanıyor. Payetli ve dantelli olmak üzere iki farklı modeli bulunan Dantell gelin ayakkabılarının beyaz, bej ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.
    Kadınlardan, genç kızlara yadigâr!













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.