22 Mart 2013 Cuma

Loft'la İncecik Görünün!


   Efsane jean markası Loft, 2013 İlkbahar/Yaz 2013 Koleksiyonu ile herkesi ince görünmeye davet ediyor. Koleksiyonda öne çıkan incelik detayı günün her saati fit görünmenize olanak sağlıyor.
   Her yaştan kullanıcıya hitap eden ve efsane jean olarak herkesin aklında yer eden Loft, 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda herkesi ince görünmeye davet ediyor. Son yıllarda yükselişte olan skinny jeanleri bu sezon ayrı bir yorum ile sunan Loft, Tanja, Lady ve Angelina modellerinin kesim özellikleriyle kadınları zayıf, ince ve uzun boylu görünmeye davet ediyor. Erkek grubunda da slim fit üstüne yoğunlaşan Loft, normal bel jeanleri de bir alternatif olarak sunuyor.
   
KADIN KOLEKSİYONU KUSURSUZLUK ARAYANLAR İÇİN TASARLANDI!

   Bu sene bayan jean pantolonlarda dar kesim skinny fit ve skinny flare modellerini ön plana çıkarmanın yanı sıra Tanja, Lady ve Angelina ile göz dolduran ve ince hissettiren Loft, renk olarak da açık renklerin egemenliğini sizlere sunuyor. Buz mavisinin yeniden moda literatüründe yazılmaya başladığı günümüzde Loft, üst denim grupta da slim kesim gömlekler ve yine açık renk tonlarla şıklığı tamamlıyor. Mevsimsel tamamlayıcı ürünlerin de geniş bir yer tuttuğu koleksiyonda, trençkotlar, denim ceketlerde yaza yaklaştığımız bugünlerde tamamlayıcılar olarak sunuluyor.
   
ERKEK KOLEKSİYONU AÇIK RENK EGEMENLİĞİNDE!

   Erkek koleksiyonunda da bu yıl incelik ve açık renk özelliklerine odaklanan Loft,  normal bel, slim fit, dar paça ve düşük bel, straight fit, düz paçamodelleriyle ön plana çıkıyor. Renk olarak yine açık tonların yoğunlukta kullanıldığı koleksiyonda vintage görünümlerin popülerliği de giderek artıyor.  Loft Erkek Koleksiyonu ayrıca popüler modelleri olan Barny ve Terry Brown’ın düşük bel olarak kullanımıyla da bu sezon göz dolduruyor.  Erkek Koleksiyonunda tamamlayıcı ürünlerde ise indigo ve check detaylı renkli slim gömlekler bu yıl jeanlerinizi tamamlamanız için oldukça geniş bir koleksiyon sunuyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.