27 Mart 2013 Çarşamba

Vero Moda'nın Yeni Yüzü Poppy Delevingne!


   Sürekli markalar yeni yüzlerini moda dünyasına duyuruyorlar. Bu markalardan bir tanesi de ünlü Danimarka kökenli Vero Moda. İşte Vero Moda'nın yeni yüzü: Poppy Delevingne!
   Vero Moda; marka yüzü olarak seçtiği 26 yaşındaki sosyetik model ve oyuncu ile yeni koleksiyon çekimlerini gerçekleştirdi.
   İmaj ve halkla ilişkiler sorumlusu Katja Hundrup çekimler ve konu hakkında; ''Çekim için, Poppy Delevingne'nin göz alıcı canlı dişiliğinin ve mekanın daha sert hatlarının bir yansımasını yaratabilmek adına minimalist ve grafik özelliği öne çıkaran mekanlar seçtik. Poppy Delevingne resimlere, cool etkisini kaybetmeden canlılık ve dişilik katıyor. Onunla çalışmak bir zevkti ve gelecek çekimleri dört gözle bekliyoruz dedi.''
  Çekimlerin gerçekleştirildiği mekanın grafik ve minimalist kurgusu yalnızca Poppy Delevingne'i tamamlamakla kalmıyor aynı zamanda Vero Moda'nın ilkbahar koleksiyonunu da çok güzel sunuyor. Poppy Delevingne, fotoğraflanan stillerin içinden çiçek baskılı slim- fit jeanlar de dahil olmak üzere birkaç tane favori seçti. Baskılı jean trendi bir süredir çiçekli, daha oyuncu ve geçmiş sezonlara göre daha feminen bir dokunuş sunuyor.
   İlkbahar boyunca şık giyinebilme sanatını icra edebilmek için diğer öneriler ise, fermuarlı,streç ve sıkı dokuma kumaşlarla yapılmış ceket ve etekler ön plana çıkıyor.

  Poppy Delevingne’in çekim, kendi tarzı ve ilkbahardaki favori stilleri hakkındaki yorumlarını görmek için www.veromoda.com’u ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.