12 Nisan 2013 Cuma

Vero Moda'dan Yeni bir Marka: Noisy May


   Danimarkalı moda markası vero moda gururla sunar... Otantik, modern, uç tasarımlı jeanler ve her türlü kazak, ceket, üst ve sweatshirt modellerinin sunulduğu sıradışı, üstün nitelikli, moda öncüsü ve temelini jean'den alan bir marka; Noisy May her moda takipçisinin gardırobuna, cool bir duruşla keskinlik ve sıradışılık ekleyerek canlandırmaya hazır bir sokak modası markası.
   İlhamını sokak modasından alan bu markanın; Vero Moda'nın mevcut mağazalarını nasıl tamamlayacağını Bestseller Perakende Direktörü Henrik Matthiesen açıklıyor:

  “VERO MODA’nın güçlü bir DNAsı var, buna hiç dokunmayacağız ancak NOISY MAY ile biraz daha genç bir kitleye ulaşmak ve yeni müşterileri çekmek isteğindeyiz. Daha da ötesi, işimizi sürekli olarak yenileme  ona yeni köşeler ve deneyimler eklemeye inanıyoruz. Jean’in modaya dönüşüne yürekten inanıyoruz ve NOISY MAY ile  modanın hızlı tüketim temposunda minör trendlerle birleşme yeteneğine sahip, jean temeline dayanan bir marka sunuyoruz.”
   NOISY MAY’in ilk koleksiyonu  işlenmemiş siyah elmasların işlenip gün ışığına çıkarılmasından ilham alıyor.  Enerjik baskı ve renkler – zengin,yemyeşil bir ormandan esinlenilen etkili detaylar kadar – cool ve otantik jean’leri tamamlıyor ve sezgileri güçlü, moda anlayışındaki benzersizliği  cesurca ifade eden kadının gardrobunda koleksiyonu önlere taşıyor.
  NOISY MAY ekibi markayı farklı bir jean markası yapmaya çalışan bir grup yetenekli, adanmış iş arkadaşları ve jean bağımlılarından oluşuyor.İyi bir fikir, bir titreşim veya kavram üzerine çabucak aksiyon almamızı sağlayan, karmaşıklıktan uzak, iyi niyetli yaklaşımı olan, günden güne yaratıcı bir marka. Süreçlerde kesinti yaptık ve jean seven, hızlı aksiyon alan tedarikçilerle işbirliği yaptık. Aslında bir jean markası şöyle olmalı: yaratıcı, yüksek trend özelliğine sahip, anlık ve karmaşıklıktan uzak. Kural yok; önemli olan üründür,” diye ekliyor BESTSELLER Marka Direktörü Lisbeth Holm Højgaard.


   Top Shop'ın çizgisine çok benzettiğim bu markanın tüm parçalarını görmek için merakla beklemekteyim.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Bunlarda ilginizi çekebilir.